EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

A VARÁZSLAT ELKEZDŐDÖTT…
Várni valakit, akit szeretünk, mindig nagy öröm. A találkozásra való készülődés, a várakozás már maga is ünnep. A kis herceg című műben is olvashatjuk ezt az érzést: Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, milyen drága kincs a boldogság.
„Az advent …a karácsonyra való lelki felkészülés, Krisztust váró ünnep. A latin eredetű kifejezés jelentése az Úr érkezése, a hívő ember számára meg is határozza a hetek ünnepi hangulatát. Kitölti lelkét Jézust kereső vágya, és a Vele való találkozás reménye, boldogsága. Mai zaklatott világunkban a lelkünk mélyén talán mindannyian keresünk, várunk valamit. Várjuk a szebbet, a jobbat, a csodát. Várjuk a Messiást, az élő Krisztust, hisz tudjuk, hogy eljő és nem késik.”
Hajdúdorog városában már lángra gyúlt az első adventi gyertyaszál. A Móra iskola nagy szeretettel tesz eleget polgármester úr azon felkérésének, hogy együtt készüljünk fel karácsony ünnepére, közösen várjuk a csodát. A lelkes szülők – Bőthy Ildikó Erzsébet, Czifra Erzsébet, Kanda Rita Ilona és Koszta Ottó Jánosné – jóvoltából a MÓRA iskola már ünnepi díszben várja a meghitt pillanatot és a téli ünnepkör minden szépségét.

Köszönetteljes, örömteli üdvözlettel:
Mislovics Andrea
köznevelési intézményvezető-helyettes


image image image image image image
image
image
image
image