EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

HANGSZERBEMUTATÓ AZ ÓVODÁBAN
A Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola művészeti képzésének zeneiskolás tanulói és tanárai minden év decemberében ellátogatnak a hajdúdorogi óvodás gyerekekhez, hogy a beiskolázási program keretén belül karácsonyi műsorral kedveskedjenek az ovisoknak.
December 8-án az Egyesített Napközi Otthonos Óvodák Sarok úti ovijában, december 9-én a Szent Bazil Oktatási Központ óvodájában tartották meg a hangszerbemutató előadást. Furulyán közreműködött Agnecz Klaudia tanárnő. Zongorán kísért Holbáné Imre Katalin és Oross Aliz tanárnő.
A fellépő gyerekek névsora: Kelemen Kornélia Léda zongora, Koszta Sándor Bazil hegedű, Murvai Hanna furulya, Orosz Miklós Imre trombita, Szabó Kitti és Volosinovszki Réka fuvola, Szabó Vivien gitár, Verdes Mihály Sándor citera.
Az ovis gyerekek csillogó szemekkel hallgatták a műsort, és vidáman énekelték a népszerű dallamokat. Az élő zene, a hangszerek látványa elvarázsolta a közönséget és egészen biztosan kedvet adott a zenetanuláshoz.

image image
image
image
image
image