EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

AZ OVISULIBAN JÁRTUNK
„Én azt hiszem, gyereket csak úgy lehet nevelni,
ha az ember megtiszteli azzal, hogy komolyan veszi.”
(Szabó Magda)

A Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában minden évben iskolaelőkészítő foglalkozásokra várjuk a nagycsoportos óvodás gyerekeket. Itt a leendő tanítványaink betekintést nyerhetnek az iskolás életbe, a játékos, képességfejlesztő feladatok megoldása közben megismerkednek egymással, iskolánk pedagógusaival. A megújult Móra Kuckó vidám, barátságos légkört biztosít a kötetlen foglalkozások megtartásához.
Kolléganőmmel, Fodor Györgyné Valika nénivel ellátogattunk egy ovisulis foglalkozásra, ahol megismerkedtünk a gyerekekkel. A bemutatkozás után megtanultuk a „Ki nincs velünk?” vizuális emlékezetet fejlesztő játékot, melyet lelkesen fogadtak a kicsik. Nem maradhattak el a sportjátékok sem, hiszen a mozgásfejlesztés is nagyon fontos ebben a korban. Vidám, mókás számlálással zártuk a napot. Kiderült, hogy ki tud annyit tapsolni, dobbantani, szökdelni, csettinteni, pislogni, ahányszor a tanító néni tapsolt.
Új élményekkel gazdagodva vidáman indultak haza leendő tanítványaink, akikkel reméljük, hogy még több időt tölthetünk együtt.

Urgyánné Fekete Ágnes (Ági néni)
image image
image
image
image
image