EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

ÉLMÉNYEK A 2021-ES CSODASZARVAS TÁBOROKRÓL
A Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 24 pedagógusa munkálkodott, tervezett és szervezett az utolsó pillanatig azon – a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ koordinációjával –, hogy 180 diákunk június 3. és 4. hetében egy izgalmas, programokkal és kirándulással dúsított hetet tölthessen el közösen. Kalandos, számtalan kihívással járó feladatnak bizonyult ez idén számunkra. Két bentlakásos és kilenc napközis táborunk párhuzamosan zajlott a két hétben.
Bentlakásos táborba idén 30 gyerek és öt pedagógus vett részt. A helyszín Mezőkövesd volt, ahol diákjaink és pedagógusaink is sok-sok új élménnyel és emlékkel gazdagodtak. Kollégáink hatalmas elhivatottságukra, találékonyságukra és megoldóképességükre hagyatkozva nagyon ügyesen helytálltak. A gyerekek mosolygósan, vidáman, némileg fáradtan, de tele élményekkel térhettek haza.
Mindeközben zajlottak az iskola területén napközis táboraink. A gyerekek íjászkodhattak, gokartozhattak, strandolhattak, sportolhattak, különböző oktató jellegű előadásokat hallgathattak, kézműveskedhettek, valamint ugrálóvár és mászófal tette élménydússá a napjaikat. Hortobágyra és Poroszlóra kirándulhattak. Napi négyszeri étkezésben volt részük, amely nagyon finom és bőséges volt.
Megmutattuk, hogy közösen gondolkodva, egymást segítve, együttmunkálkodva rengeteg pozitív élménnyel gazdagíthatjuk munkaközösségeinket és iskolánk diákjait egyaránt.

Szilágyiné Szalka Enikő (MÓRA)

image image image image image image image image image image image
image
image
image
image