EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

FARSANG VÁRÁSA
Már negyedikesek vagyunk, az alsós évfolyamon a legnagyobbak. Szüleinkkel - a farsang közeledtével - mindig azon törtük a fejünket, hogy milyen jelmezbe öltözzünk. Szerettünk volna a legszebbek, a legkreatívabbak, a leglátványosabbak, legegyedibbek lenni.
Az idei tanév farsangja picit más lesz számunkra, mivel a hagyományoknak megfelelően színpadi produkcióval is készül az osztály. Rengeteget gyakorlunk, sok mozdulatot építettünk be a táncunkba. Elárulhatjuk, hogy nagyon jó lesz, csak mindenkinek akarnia kell. Segítünk egymásnak a tánclépésekben, és megtanultuk egymást tisztelni.
Emlékszünk rá, hogy a télbúcsúztatón sok ember van, így már előre izgulunk. Osztályfőnökünk folyamatosan tanít és nyugtat bennünket, hogy minden rendben lesz, és csak érezzük jól magunkat.
Kijelenthetjük, hogy a február hónap a legjobb időszak, hiszen ekkor van a farsang. A diákok jól érzik magukat, szép a díszítés az iskolában. A tanáraink erőt adnak nekünk, hogy egy-egy kevésbé sikeres próba után se adjuk fel, hiszen ez a farsang az, amire nagyon várunk, és ami örök emlék lesz számunkra.
Február 14-én várjuk a szüleinket, rokonainkat a Mórába.
4. évfolyam tanulói

image
image
image
image
image