EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

A BIZTOS FELVÉTELI ZÁLOGA
Az előttünk álló időszak jelentős mérföldkő egy nyolcadikos diák életében. Előtérbe kerül a továbbtanulás fontossága. A megfelelő középiskola kiválasztása tudatos és célirányos rákészülést igényel. A felhalmozott tudásanyag pedig csak rendszerezéssel, ismétléssel és sok-sok gyakorlással képes érvényesülni.
Mivel egyre több középfokú intézményben elvárás a KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI, ezért a Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában minden évben nagy hangsúlyt fektetünk a tanulók eredményes felkészítésére. A matematikai, valamint a magyar nyelv és irodalom tudásanyagra és egyéb kompetenciákra épülő feladatmegoldás az első jelentős próbatétel a nyolcadikosok körében.
Soha nem volt még ilyen nagyfokú az érdeklődés a felkészítő órákra, mint idén. Nagy öröm számunkra az a szorgalom és igyekezet, amit a gyerekek a mindennapokban tanúsítanak. Közösen ismerkedünk a típusfeladatokkal, egyéni és páros munkában dolgozunk, megtanulunk gazdálkodni az idővel, miközben megoldjuk az elmúlt évek központi felvételi feladatsorait. Mindezt azért, hogy az adott napon, januárban kellő magabiztossággal adjanak majd számot tudásukról.
Mindenkori célunk, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan ők is a legjobbak között teljesítsenek, és büszkék lehessenek arra, hogy Mórásként az elmúlt nyolc év nem volt hiábavaló.
Felkészítő pedagógusok: Sólyomné Kulin Zsuzsanna – magyar nyelv és irodalom és Czipa Marianna – matematika

Sólyomné Kulin Zsuzsanna (MÓRA)

image
image
image
image
image