EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

RENDHAGYÓ TANÓRÁK
A Hajdúnánási Regionális Természettudományi Diáklaborban, mint partnerintézmény, teljesítettük az előírt tanévenkénti 15 órából az első 8 órát február 18-án a 8.b közreműködésével. (Fenntartási időszak 5. éve!) Hatodik éve színesítjük a természettudományos oktatásunkat ezzel a lehetőséggel, mint a pályázati 11 partnerintézmény egyike. Diákjaink megtisztelve érzik magukat, ha részt vehetnek ezeken az órákon, mivel modern körülmények között kísérletezhetnek, mikroszkópizálhatnak.
Visszatekintve közel 110 órán élhettek ezzel a lehetőséggel tanulóink a 6 év alatt. A szünetekben mindig megkerestek a volt Mórás diákok az udvaron bennünket. Most is így volt, körben álltak a 9., 10. és 11. évfolyamosok. Szívesen emlékeznek vissza Mórás éveikre, időnként hangoztatják, milyen jó lenne visszamenni.
A szertárban okleveleken láthatók régebbi tanulóink eredményei, akik ma egyetemeken teljesítenek. Ezek alatt az oklevelek alatt pedig a tavalyi végzőseink készültek versenyre. Jó ezt látni, hogy a Mórások ott vannak mindenütt és jelenlegi tanáraink állítják, jó a „Mórásokat” tanítani, lehet rájuk számítani. Jövőre is várnak bennünket.
Kranyikné Gyuró Erzsébet

image image image image image image image image image image
image
image
image
image