EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

Előadó: Ittzés Tamás Az előadás címe: Zümmögj, dúdolj, énekelj! - a gyerekdaloktól az operáig
ÉLMÉNYEK, EMLÉKEK

„Böszörményben jártunk színházban. Gyönyörű előadás volt. Hála a zeneiskolának, ismertem két zeneszerzőt is az előadáson. Az egyik zenész bácsi kicsit humoros volt. Használtak nagybőgőt, csellót, brácsát és hegedűt.”
/Cserbán Sára 4.b /

„A színházi előadás nekem kedves, vidám és vicces volt. Belőlem örömteli érzéseket hozott ki. Az előadáson ilyen hangszereket láthattunk: hegedű, brácsa, cselló és nagybőgő. Mozart-tól, Bach-tól és még sok más zeneszerzőtől hallhattunk műveket. Az előadás számomra nagyon élvezetes és ismeretterjesztő volt.”
/Volosinovszki Réka 4.b /

„Nagyon jó volt az előadás, nagyon szép helyre mentünk. Gyönyörű dallamokat hallottam és új zeneműveket ismertem meg. Legjobban az tetszett, hogy a tanár néniknek szerenádot is adtak. Remélem, megyünk legközelebb is.
/ Balogh Anikó 4.a /

„Ma Hajdúböszörményben voltunk hangversenyen. Körülbelül 45 percig tartott. Nekem nagyon tetszett, néhány darabot ismertem is. Közben kérdeztek tőlünk zenével kapcsolatos dolgokat, sokra tudtam a választ.”
/Kondás Tibor 4.a /

„Böszörményben voltunk egy koncerten. Jó volt és megnyugtató. Rékának küldtem az utolsó számot. Visszafelé úton sokat nevettünk. ”
/Szigeti Viktor 4.b /

„A mai nap Hajdúböszörményben egy zenekart hallgattunk meg. Szerintem ismeretterjesztő volt az előadás. Nagyon jó volt az összhang az emberek közt. Szépen forgatták a hangszert és jól betanulták a zenéket. Számomra nagyon élvezetes volt a koncert.”
/ Bódi Máté 4.b /

„Böszörményben jártunk színházban. Nagyon szép volt az előadás. Zenéltek hegedűvel, csellóval, nagybőgővel és brácsával. Többek között eljátszottak két táncot és két szerelmes dalt. A bácsi humoros volt. Legközelebb is elmegyek!”
/Dulovics Petra 4.b /

„Az utazás izgalmas volt, tetszett a város, szépek voltak a templomok. Jó volt a színház, ügyesek voltak az előadók. Jó érzést fejtett ki belőlünk. Sok szép gyerek vett részt a koncerten. Gyönyörűen játszott a zenekar.
/ Lakatos Virág 4.a /

image
image
image
image
image