EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

„EGYNEK MINDEN NEHÉZ, SOKNAK SEMMI SEM LEHETETLEN”

Gróf Széchenyi István szívhezszóló gondolatai teljes mértékben igaznak bizonyultak szeptember 4-én, hiszen egy közös ügy érdekében kétszáz fő tisztelte meg jelenlétével a Hajdúdorogi Móra Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Szülői Munkaközössége által szervezett Móra jótékonysági bált.
Mislovics Andrea köznevelési intézményvezető-helyettes kedves szavakkal köszöntötte a megjelenteket, majd Pócsik Tiborné, az iskola kuratóriumi elnök asszonya számolt be az elmúlt évek történéseiről, sikereiről, valamint a Korszerű Oktatásért Alapítvány jelenlegi működéséről. Az estet a bál fővédnöke, Horváth Zoltán, Hajdúdorog város polgármestere nyitotta meg.
Itt volt velünk elődeink bölcsessége, a velünk élők tehetsége, a művészetek, a tudás tárháza is. A közös, igaz együttlétet erősítették, a pillanat szépségének megélését biztosították a művészeti ágazat kollégái furulya (Agnecz Klaudia), fuvola (Kassai Judit), hegedű (Nagy Csaba) és zongorajátékukkal (Holbáné Imre Katalin és Oross Aliz). A boldogságról szavalt nekünk Prepuk Fanni 8. osztályos tanuló, felkészítő tanára Sólyomné Kulin Zsuzsanna volt. Az est folyamán a Bocskai Néptáncegyüttes, Kocsis Janika és a Super Troupers Retro fergeteges műsora szórakoztatta a közönséget.
A - MÓRA konyha szakácsai által elkészített - bőséges és finom vacsorát követően, a bál zenei felelősei, a Régi csibészek hajnalig tartó talpalávalót szolgáltattak a nagyérdeműnek.
Köszönjük a résztvevőknek, hogy velünk töltötték az estét. Felettébb hálásak vagyunk a magánszemélyek, cégek, szülők, osztályok különböző tombolatárgyaikért, a tehetséggondozás, felzárkóztatás érdekében tett felajánlásaikért, mellyel segítették a Mórás diákokat.

Szakál Péterné (MÓRA)

image image image image image image image
image
image
image
image