EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

ÖKO EXPO KIÁLLÍTÁS ÉS KONFERENCIA LÁTOGATÓI VOLTAK A MÓRÁS TANULÓK IS

2021. október 1-2. között ismét megrendezték az ÖKO Expo Kiállítást és Konferenciát Hajdúnánáson, melynek fő célja, hogy az ökológiai gazdálkodásban érintett valamennyi szereplő - termelők, feldolgozók, kereskedők, szolgáltatók, tudományos szakemberek, szaktanácsadók - számára megjelenési, találkozási alkalmat kínáljon.
A kiállítás és konferencia két napjának kínálatát úgy állították össze, hogy a szakmai programokat, előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket könnyedebb közönségprogramok, látványos bemutatók kísérjék, tartalmas élményeket kínálva a kilátogató szakembereknek, családoknak, az ökológiai gazdálkodás iránt érdeklődőknek. Minden program a kiállítás tematikája és szemlélete köré épült, beleértve a legkisebbeknek szóló interaktív öko játszóházat is.
Pogácsás Antal falugazdász szólította meg a Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát, és ajánlotta ki ezt a remek programlehetőséget. Az ökológiai mintagazdaságban a Mórás tanulók is megtalálták a számukra érdekes dolgokat: gépbemutatón vettek részt, megtekinthették a szántóföldi és kertészeti művelés gépeit, megcsodálták a közel félszáz kiállító standját, számtalan bioterméket kóstoltak meg, kipróbálták a népi játékokat.

image image image image image image image image image
image
image
image
image