EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

ISMÉT A FŐVÁROSBAN A MÓRÁS DIÁKOK

A 2021/22-es tanévben újra lehetősége volt egy Mórás csoportnak a fővárosba látogatni.
A busz 42 diákkal, 4 kísérővel indult el az iskola elől Budapest irányába. A jól összeszokott csapatnak már szinte meg se kottyant a röpke három órás út.
11 órától a Fővárosi Nagycirkuszban megtekintettük a Cirkománia elnevezésű cirkuszi darabot. Mindenki nagyon élvezte az előadást. Az elején láthattuk az artistákat; majd jöttek a zsonglőrök; a görkorcsolyások, akik bámulatos sebességgel keringtek; végül a kötéltáncosok és a műsorszámokat összekötő bohócok.
A cirkuszi előadás után már csak egy 20 perces buszút választott el minket az eredeti desztinációtól, a Hungexpotól, ahol 2021. szeptember 25. és október 14. között megtekinthető az „EGY A TERMÉSZETTEL” VADÁSZATI ÉS TERMÉSZETI VILÁGKIÁLLÍTÁS. A túravezetőnkkel Bencével körbesétáltunk a pavilonok között és megnéztük a Központi Magyar Kiállítást; a Hal, Víz és Ember pavilont és a Hazai és Nemzetközi Trófeakiállítást. A mi általunk utoljára megtekintett pavilonban voltak a virtuális vadászati játékok, ki lehetett próbálni a lövészetet, voltak, akik magyar agárokat simogattak és voltak olyanok, akiket az élő madarak érdekeltek, amelyeket testközelből lehetett megtekinteni. Meglepően hamar elröppent az idő a kiállításon és indulni kellett haza.
Hazafelé természetesen nem maradhatott el a McDonald’s, ahol mindenki megvacsorázott. Az út mint mindig, most is nagyon jó hangulatban telt, beszélgetés, nevetés és az éneklés is elmaradhatatlan volt…
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget, hogy elmehettünk!

A kiránduló csapat

image image image image image image image image image image
image
image
image
image