EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

KEDVES SZÜLŐK!
Bár még a nyári szünet izgalmas napjait éljük, engedjék meg, hogy néhány hasznos információt osszak meg Önökkel.
A tankönyvek augusztus 3-án hiánytalanul megérkeztek a Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába. Egykori diákjaink segítségével rendkívül hatékonyan történt meg az átvétel és a csoportosítás. A munkálatokat Nagyné Czipa Marianna intézményvezető-helyettes asszony és Kranyikné Gyuró Erzsébet könyvtáros-tanárnő irányították.
E tevékenység tovább folytatódott, hiszen minden Mórás tanuló számára – személyre szólóan – történt meg a tartós tankönyvek „csomagolása”. Természetesen nem maradt el a tartóstankönyvi állományba vétel sem, amely tanítványaink közreműködésével, Kranyikné Gyuró Erzsébet, dr. Tóthné Sándor Györgyi, Szakál Péterné és Szabó Miklós kollégák szakmai munkájával készült el.
Ebben a tanévben a kialakult járványügyi helyzet miatt több esemény is speciális módon valósult meg. Ezért augusztus 18-án (kedd) 17:00 órától a leendő elsős tanulók szüleinek, míg augusztus 19-én (szerda) 17:00 órától a többi évfolyamra járó diákjaink szüleinek tartunk rendkívüli szülői értekezletet. Ezen megbeszélés alkalmával átadjuk a tankönyveket is.
Örömmel osztom meg Önökkel, hogy Hajdúdorog Város Önkormányzata ebben az évben is biztosítja minden általános iskolai tanuló részére a szükséges tanszercsomagot.
Nagy szeretettel köszönöm meg mindenki munkáját.

További szép, napsütéses, boldog napokat kívánok!
Mislovics Andrea
köznevelési intézményvezető-helyettes

image image image image image image
image
image
image
image