EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

FÉLÉVI TANSZAKI HANGVERSENYEK A MÓRÁBAN

A Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola zeneiskolás tanulói minden félév végén – januárban és májusban – tanszaki hangversenyen, közönség előtt mutatják be féléves munkájuk eredményét.
A zongora, fuvola, furulya, hegedű, gitár, trombita és citera hangszeres növendékeink – előképző 2. évfolyamtól a továbbképző évfolyamok végéig – szólóban, zongorakísérettel és kamarazenei csoportokban lépnek fel. Az ilyen alkalmak rendkívül hasznosak és motiváló hatásúak, mert az egymás előtt fellépő kis muzsikusok – egymás produkcióját látva és hallgatva – kedvet kapnak a rendszeres gyakorlásra. A hangverseny végén lehetőség van arra, hogy a zeneiskolás gyerekek, tanáraik és a kedves szülők jobban megismerkedjenek egymással és kellemes hangulatú, kötetlen beszélgetés közben a félév során felmerülő kéréseiket, észrevételeiket és tapasztalataikat jelezzék egymás felé.
Az eredményes munka elengedhetetlen feltétele a gyerek-pedagógus-szülő jó kapcsolata, melyhez az ilyen családias tanszaki hangversenyek nagyban hozzájárulnak.

image image image image image image
image
image
image
image