EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

A TUDÁS, ÜGYESSÉG ÉS BÁTORSÁG PRÓBÁJA
Játékos, néha mókás és nagyon izgalmas. Ez a Tudásbajnokság.
A szülők mindannyian a legjobbat akarják gyermekeiknek. Így van ez akkor is, amikor tanulmányi versenyt választanak. Olyan versenyt keresnek, amely minden fordulója leköti a gyermekeiket, fejleszti és ösztönzi őket, gyarapítja a tudásukat. A Tudásbajnokság mára az egyik legnagyobb és legrangosabb tanulmányi versennyé vált. A gyerekek jó versenytapasztalatot szereznek, örömmel vesznek részt rajta, mert szeretik a feladatait, és szeretik a verseny bátorító, barátságos hangulatát.
Célunk: kíváncsi, bátor, tudását fejleszteni akaró, a megszerzett ismereteire büszke diákokból olyan értékes, inspiráló, támogató közösséget építeni, ahová jó tartozni, ahol mindenkinek van esélye megmutatni, miben jó.
Ebben a tanévben 23 tanulónk nevezett erre a rangos versenyre, 32 féle tantárggyal. Eljött a várva várt pillanat: indul a verseny! A tudásbajnokság első fordulójának feladatait az őszi szünet előtti tanítási napon kaptuk meg. Nagyszerű, élvezetes versenyre készülünk az idén is. Minden versenyzőnek kívánunk sok örömet és sikert az idei Tudásbajnokságon!

Nagy Imre Pálné
szervező pedagógus

image image
image
image
image
image