EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

ÚSZNI NAGYON JÓ
Kicsit bátortalanul írtuk le ezt a címet, hiszen a legtöbben még nem tudunk úszni. Az az érzés azonban, hogy megtanítanak bennünket, nagy izgalommal és lelkesedéssel tölt el mindnyájunkat. A szülői tájékozatóban foglaltak alapján készítettük össze az úszáshoz szükséges felszerelést: törölköző; szappan vagy tusfürdő; strandpapucs; úszószemüveg; úszónadrág vagy úszóruha/bikini és úszósapka.
Elérkezett végre a várva várt szerdai nap. Már egy órával korábban megérkeztünk az előre megbeszélt találkozási helyre, s vártuk a busz érkezését. Különjáratú busszal utazhatunk hétről hétre a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ jóvoltából az Újfehértói Uszodába. Az érkezést követően, megismerkedtünk a helyszínnel, majd megkezdődött a szakszerű tanítás. Az úszást mindenkinek ki kell próbálnia. Egyszerre nagyszerű és élményszerű.
Az oktatás csoportokban, differenciáltan történik a 90 cm-es tanmedencében, melynek a hőmérséklete az uszodai előírásnak megfelelően 32 C0.
Köszönjük ezeket a csodálatos órákat Zsadányi Jánosné, Kiss Miklós, Sólyom Csaba testnevelő tanároknak. Már alig várjuk a következő alkalmat.
4. évfolyam tanulói

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
image
image
image
image